Otwieramy wszystkie samochody i mieszkania

Włamywacz Włamywacz

Bielsko-Biała, Cieszyn, Szczyrk, Skoczów, Żywiec, Wisła, Andrychów, Oświęcim, Kęty, Ustroń

Opinie klientów

Napisz opinię

Przedstawiamy opinie naszych klientów, którzy zdecydowali się nam zaufać.


Konkretnie, fachowo, sympatycznie.

Piotr
12-02-2018


Dorobienie klucza z pilotem do samochodu trwało około 20min przy czym ceny są bardzo konkurencyjne. Sklep jest w świetnej lokalizacji nie było problemu z miejscem postojowym. Pan który tam pracuje jest bardzo uprzejmy. Nie ma co porównywać tego sklepu do marketowych punktów z dorabianiem kluczy. Jednym słowem bomba ! Szkoda, że nie ma możliwości oceny po przez gwiazdki bo dałbym 20/10 możliwych.

Andrzej z Bielska-Białej
02-02-2018


Dziękuję za expresowa i skuteczna pomoc w otwarciu drzwi Mojego bmw. Dojazd z dostaniem się do samochodu nie zajął im więcej niż 25 minut, w dodatku bez żadnych szkód. Zdecydowanie polecam chłopaków z firmy wlamywacz.pl.

Martyna
24-01-2018


Zacznę od tego, że miałem problem z zatrzaśnięciem kluczy w samochodzie. Niestety drugie znajdowały się w Wadowicach a klucze od domu przy kluczach od auta. Jak to mówią pech to pech. Panowie przyjechali i otworzyli. Przyjęcie i realizacja zlecenia w ekspresowym tempie.

Maciek z Wadowic
24-01-2018


Szybko i profesjonalnie awaryjne otwieranie samochodu bez żadnych szkód :)
22-01-2018 Adrian (passat b6)

Adrian
22-01-2018


Dziękuje za otwarcie samochodu w Ligocie. Szybki dojazd i rewelacyjna ekipa. Przyjadę dorobić klucz zapasowy do Bielska.

Magda
22-01-2018


Dziękuję za skuteczną i szybką pomoc w otwarciu drzwi w dniu dzisiejszym, tj. sobotę przed wigilią. Drzwi otwarte i niezniszczone, profesjonalne działanie, cena rozsądna. Szczerze polecam.

Joanna
23-12-2017


Czwartek godz.16 kia się zamyka- kluczyki w środku ...Kąbinuje do 2 w nocy -porażka . Piętek dzwonie do włamywacz.pl, Umawiam się na godz,12 -12.01 kia otwarta . TRUDNO W TO UWIERZYĆ ale takie są fakty DZIĘKUJE .

Grzegorz Sroka
03-12-2017


Wczoraj wieczorem wyszłam garażem z domu zostawiając klucze w drzwiach od środka, jak tylko się zorientowałam to brama garażowa właśnie się zamknęła
Zadzwoniłam po męża ale okazało się że jego klucze nie otwierają zamka. Jak dobrze, że teraz w internecie wszystko można znaleźć. Firma przyjechała po 15 minutach a po kolejnych pięciu drzwi były otwarte.
Panowie jesteście Wielcy.

Sylwia Pięta
18-11-2017


Piszę tą opinie po pewnym odstępie czasu.
Około miesiąca temu byłam w potrzebie wezwania firmy do otwarcia drzwi mieszkania mojego taty ponieważ nie było z nim kontaktu. Po otwarciu mieszkania mój świat się zawalił, niestety tato już nie żył. Piszę te opinię ponieważ w tamtym czasie nie byłam w stanie nawet podziękować. Panowie pracujący w tej firmie wykazali się wyrozumiałością i życzliwością. Usługo została wykonana bezpłatnie a w dodatku Panowie założyli nowy zamek abym mogła pozamykać mieszkanie. W tych czasach wszyscy żerują na nieszczęściu innych a tu sytuacja zupełnie odmienna. Jeszcze raz bardzo serdecznie dziękuje. 
Beata 

Beata
12-11-2017

1 2 3 4 5

Napisz opinię