Otwieramy wszystkie samochody i mieszkania

Włamywacz Włamywacz

Bielsko-Biała, Cieszyn, Szczyrk, Skoczów, Żywiec, Wisła, Andrychów, Oświęcim, Kęty, Ustroń

Opinie klientów

Napisz opinię

Przedstawiamy opinie naszych klientów, którzy zdecydowali się nam zaufać.


Wczoraj wieczorem wyszłam garażem z domu zostawiając klucze w drzwiach od środka, jak tylko się zorientowałam to brama garażowa właśnie się zamknęła
Zadzwoniłam po męża ale okazało się że jego klucze nie otwierają zamka. Jak dobrze, że teraz w internecie wszystko można znaleźć. Firma przyjechała po 15 minutach a po kolejnych pięciu drzwi były otwarte.
Panowie jesteście Wielcy.

Sylwia Pięta
18-11-2017


Piszę tą opinie po pewnym odstępie czasu.
Około miesiąca temu byłam w potrzebie wezwania firmy do otwarcia drzwi mieszkania mojego taty ponieważ nie było z nim kontaktu. Po otwarciu mieszkania mój świat się zawalił, niestety tato już nie żył. Piszę te opinię ponieważ w tamtym czasie nie byłam w stanie nawet podziękować. Panowie pracujący w tej firmie wykazali się wyrozumiałością i życzliwością. Usługo została wykonana bezpłatnie a w dodatku Panowie założyli nowy zamek abym mogła pozamykać mieszkanie. W tych czasach wszyscy żerują na nieszczęściu innych a tu sytuacja zupełnie odmienna. Jeszcze raz bardzo serdecznie dziękuje. 
Beata 

Beata
12-11-2017


Klucze dorobione wzorowo, bardzo miła obsługa.
 

Marzena
09-11-2017


Chciałam pochwalić firmę Włamywacz za pomoc w dostaniu sie do osoby straszej z którą nie było kontaktu.
Panowie z bardzo wysoką kulturą osobstą i zrozumieniem podeszli do całej sprawy.
Jest mi bardzo miło, że są jeszcze ludzie o dobrym sercu.


 

Monika z Cieszyna
27-10-2017


Super punkt z dorabianiem kluczy.
Na miejscu zostałem ugoszczona kawą a w tym czasie dorobiono mi klucz do mojego Chevroleta.
Jestem bardzo zadowolony z takiego podejścia.

Marcin
26-10-2017


Szczyrk, pózne popołudnie w niedziele po zakończonym Runmagedonie zatrzasnełam klucze w bagażniku.
Do domu 350km więc zadzwoniłam po firmę która przyjeła zlecenie.
Dziękuje i pozdrawiam 
Daria 
 

Daria
23-10-2017


Dziękuje za otwarcie samochodu i uratowanie mojego maluszka z opresji.
Jestem bardzo wdzięczna, błyskawiczna pomoc w bardzo kryzysowej sytuacji. Dziękuje za kupon na zapasowy kluczyk.

Kasia
16-10-2017


Kojarzyłem firmę po samochodzie opisanym wlamywacz który jezdzi po Bielsku.
Dziś musiałem wezwać wyżej wymienioną firmę bo pozamykałem klucze w środku.
Usługa expresowa. Polecam Marek z F10
 

Marek z BMW
11-10-2017


Bardzo miła obsługa, parking na miejscu i wygodna kanapa. Dorobienie klucza do mojego seata trwało 20 minut. Polecam bo dawno nie widziałem tak fajnego punktu ślusarskiego.

Marcin Wszołek
08-10-2017


Po przyjęciu zgłoszenia przyjechali w ciągu 10 minut i otwarli BMW w ciągu paru minut.
Dodam że to były moje jedyne klucze i dziecko zatrzasneło je w bagażniku.
Pozdrawiam i polecam.

Bartek z Jaworza
04-10-2017

1 2 3 4

Napisz opinię