Otwieramy wszystkie samochody i mieszkania

Włamywacz Włamywacz

Bielsko-Biała, Cieszyn, Szczyrk, Skoczów, Żywiec, Wisła, Andrychów, Oświęcim, Kęty, Ustroń

Opinie klientów

Napisz opinię

Przedstawiamy opinie naszych klientów, którzy zdecydowali się nam zaufać.


Chyba jedyny serwis gerdy w bielsku i okolicach. Potrzebowałam wymienić zamek gerdy na nowy po kupnie mieszkania i na całe szczęście znalazłam firmę włamywacz, która jest w stanie zrobić serwis drzwi gerda i wymienić mi zamek na nowy. Usługa trwała bardzo szybko a do zamka dostałam nowe klucze. Na stronie gerdy jest cała lista autoryzowanych serwisów gerdy ale w bielsku tylko ta firma podjęła się wymiany zamków na nowe. moja ocena to 5+

Magda
24-09-2020


Klucze które dziś dorobiłam w Bielsku na całe szczęście działają, Pozdrawiam

Kasia
22-09-2020


Pierw bardzo dziękuje za awaryjne otwarcie zamka w drzwiach oraz wymianę na nowy. Po drugie z czystym sumieniem polecam firmę włamywacz. Antonina Barczowska

Antonina
07-09-2020


Zacznę od tego, że to chyba moja pierwsza opinia w internetach. Firma zaskoczyła mnie bardzo pozytywnie dlatego wystawiam opinię najbardziej pozytywna jak się tylko da 10/10. Zatrzasnęliśmy kluczyki w samochodzie a dokładniej w części bagażnika ( volkswagen passat b6 ) Od telefonu do przyjazdu na miejsce do centrum wisły minęło około 40 min więc jak na warunki weekendowe bardzo szybko a jeszcze prędzej został otworzony samochód. Oczywiście auto otwarte awaryjnie bez najmniejszej szkody co też mnie cieszy. Będziemy polecać panów włamywaczy z bielska. Grupa z Warszawy

GW
10-08-2020


Polecam zdecydowanie panów włamywaczy. Kontakt telefoniczny i już wszystko wiadomo, kompleksowa usługa otwarcia pojazdu oraz dorobienia kluczy z imobilajzerem.

Baśka
27-07-2020


Drzwi otwarte, zamek wymieniony a całość trwała błyskawicznie. Polecam firmę wlamywacz.

KrystynaN
27-07-2020


Naprawa stacyjki do volkswagena z czystym sumieniem mogę polecić!

MM
26-07-2020


Wymiana zamka w drzwiach przebiegła sprawnie i profesjonalnie. Pan był bardzo uprzejmy.

Anna
23-07-2020


Jak chcesz dorobić klucz z pilotem to tylko Włmywacze! Polecam! Klucze dorobione bardzo szybko, miło i bez zbędnych komentarzy. Cena normalna, wiadomo zawsze mogła by być niższa ale POLECAM w 100%

Ziomeczek
20-07-2020


Złamany klucz w zamku, drzwi nie da sie otworzyć :-( Na całe szczęście jest jeszcze internet. Włamywacz przyjechał i otwarł zablokowane drzwi w mieszkaniu. Polecam firmę i ludzi w niej pracujących.

Barbara Zazycka
20-07-2020

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Napisz opinię