Otwieramy wszystkie samochody i mieszkania

Włamywacz Włamywacz

Bielsko-Biała, Cieszyn, Szczyrk, Skoczów, Żywiec, Wisła, Andrychów, Oświęcim, Kęty, Ustroń

Opinie klientów

Napisz opinię

Przedstawiamy opinie naszych klientów, którzy zdecydowali się nam zaufać.


Dziękuje za otwarcie samochodu w Ligocie. Szybki dojazd i rewelacyjna ekipa. Przyjadę dorobić klucz zapasowy do Bielska.

Magda
22-01-2018


Dziękuję za skuteczną i szybką pomoc w otwarciu drzwi w dniu dzisiejszym, tj. sobotę przed wigilią. Drzwi otwarte i niezniszczone, profesjonalne działanie, cena rozsądna. Szczerze polecam.

Joanna
23-12-2017


Czwartek godz.16 kia się zamyka- kluczyki w środku ...Kąbinuje do 2 w nocy -porażka . Piętek dzwonie do włamywacz.pl, Umawiam się na godz,12 -12.01 kia otwarta . TRUDNO W TO UWIERZYĆ ale takie są fakty DZIĘKUJE .

Grzegorz Sroka
03-12-2017


Wczoraj wieczorem wyszłam garażem z domu zostawiając klucze w drzwiach od środka, jak tylko się zorientowałam to brama garażowa właśnie się zamknęła
Zadzwoniłam po męża ale okazało się że jego klucze nie otwierają zamka. Jak dobrze, że teraz w internecie wszystko można znaleźć. Firma przyjechała po 15 minutach a po kolejnych pięciu drzwi były otwarte.
Panowie jesteście Wielcy.

Sylwia Pięta
18-11-2017


Piszę tą opinie po pewnym odstępie czasu.
Około miesiąca temu byłam w potrzebie wezwania firmy do otwarcia drzwi mieszkania mojego taty ponieważ nie było z nim kontaktu. Po otwarciu mieszkania mój świat się zawalił, niestety tato już nie żył. Piszę te opinię ponieważ w tamtym czasie nie byłam w stanie nawet podziękować. Panowie pracujący w tej firmie wykazali się wyrozumiałością i życzliwością. Usługo została wykonana bezpłatnie a w dodatku Panowie założyli nowy zamek abym mogła pozamykać mieszkanie. W tych czasach wszyscy żerują na nieszczęściu innych a tu sytuacja zupełnie odmienna. Jeszcze raz bardzo serdecznie dziękuje. 
Beata 

Beata
12-11-2017


Klucze dorobione wzorowo, bardzo miła obsługa.
 

Marzena
09-11-2017


Chciałam pochwalić firmę Włamywacz za pomoc w dostaniu sie do osoby straszej z którą nie było kontaktu.
Panowie z bardzo wysoką kulturą osobstą i zrozumieniem podeszli do całej sprawy.
Jest mi bardzo miło, że są jeszcze ludzie o dobrym sercu.


 

Monika z Cieszyna
27-10-2017


Super punkt z dorabianiem kluczy.
Na miejscu zostałem ugoszczona kawą a w tym czasie dorobiono mi klucz do mojego Chevroleta.
Jestem bardzo zadowolony z takiego podejścia.

Marcin
26-10-2017


Szczyrk, pózne popołudnie w niedziele po zakończonym Runmagedonie zatrzasnełam klucze w bagażniku.
Do domu 350km więc zadzwoniłam po firmę która przyjeła zlecenie.
Dziękuje i pozdrawiam 
Daria 
 

Daria
23-10-2017


Dziękuje za otwarcie samochodu i uratowanie mojego maluszka z opresji.
Jestem bardzo wdzięczna, błyskawiczna pomoc w bardzo kryzysowej sytuacji. Dziękuje za kupon na zapasowy kluczyk.

Kasia
16-10-2017

1 2 3 4 5 6 7 8

Napisz opinię